PROCÉS I CONDICIONS DE COMANDA

Per realitzar una comanda o sol·licitar pressupost has de posar-te en contacte amb nosaltres via telèfon: +34607524631 o e-mail: info@sweetsweden.es .

Que és el que necessitem saber:

 

Què és el que estàs buscant? el producte (pastís, postres, càtering, detalls dolços, classes de rebosteria, etc.); a poder ser especificar tipus de producte (PASTÍS: pastís alt decorat, pastís senzill, etc. TAULA DOLÇA: cupcake, muffin, trufes, tartaletes, etc. CÀTERING: Quiche Lorraine, canapès, etc. CURSOS: pastissos, muffins, galetes, etc.)

Par quin tipus d’esdeveniment? Aniversari, boda, comunions, actes empresarials, reunions familiars, etc. En cas que sigui per un esdeveniment en especial.

Quins sabors us agraden? de què voleu el producte, en cas que no ho tingueu clar, podeu indicar-nos quins sabors us agraden i quins no i us podem assessorar.

Per quan és la comanda? Necessitem saber la data en la qual necessites el producte, per tal de saber abans de tot, si tenim disponibilitat per aquell dia.

Pressupost? En cas de càtering o regals dolços per a bodes, comunions, empreses o altres esdeveniments, pot ser que disposis d’un pressupost màxim. Si vols, ens el pots indicar per tal que puguem ajustar-nos a les teves necessitats.

Idees? Par comandes especials, en el cas que no hagis trobat exactament el que estaves buscant en el nostre apartat de productes de la web, pots enviar-nos algunes idees del que tenies pensat. D’aquesta forma serà més fàcil i ràpid poder trobar un producte que s’adapti als teus gustos.

Una vegada ens confirmis la comanda

Diferenciem entre dues classes de comandes:

Bàsiques

Comandes inferiors a 60€.

Aquestes compres NO requereixen l’abonament del 50% de l’import en la confirmació. S’ha de tenir en compte que tots els nostres productes es realitzem exclusivament pel client que ho sol·licita, no tenim estoc. Així doncs, un cop realitzada la comanda, aquesta no es pot cancel·lar.

Es pot realitzar el pagament mitjançant: transferència, mínim tres dies hàbils abans de l’entrega o recollida. En cas que no s’hagi  rebut la transferència en la data de la comanda, no es farà entrega. O en efectiu a l’hora de recollir la comanda en les nostres instal·lacions o un cop arribi en l’entrega.

Premium

Comandes superiors a 60€

Una vegada tinguis el pressupost i vulguis realitzar la comanda, tindràs un termini de tres dies per abonar la reserva, dita reserva es realitzarà mitjançant el pagament del 50% del preu per transferència bancària o, en efectiu en les nostres instal·lacions (sempre amb cita prèvia). Vençut aquest termini, si no s’ha abonat la paga i senyal, la data quedarà alliberada. Aquest import no serà reemborsat en cas de cancel·lació de la comanda.

El procés de confirmació de comanda es realitza a mesura que s’abonen les reserves. Per aquest motiu, demanem que es realitzin com més aviat millor, així com la sol·licitud del nostre servei de transport, ja que només podem realitzar un nombre limitat de transports per dia.

Antelació par la realització de la comanda

En ser un obrador artesanal i realitzar els productes sota comanda, no disposem d’estoc de producte per comandes d’últim moment. D’aquesta forma, demanem que les comandes es realitzin amb antelació de mínim una setmana, en cas de compres simples i,  de 2 a 3 mesos mínim en cas de comandes grans com esdeveniments empresarials, bodes, batejos, etc.

Recollida i entrega de la comanda

Par la recollida de la comanda, s’acordarà un dia i una hora que vagi bé al client i a l’obrador.

 • COMANDES ESPECIALS-PREMIUM, aquelles comandes que superin els 60€. S’abonarà el 50% restant de l’import de la comanda en  la recollida en les nostres instal·lacions o en l’entrega.

En cas de Transport:

 • TRANSPORT PREMIUM: Consultar més avall, en l’apartat transport. En aquest cas el 50% restant del total de la factura s’abonarà en les nostres instal·lacions (amb reserva prèvia) o per transferència bancària, una setmana abans de l’entrega.

 

 • SERVEI A DOMICILI: Consultar més avall en l’apartat de transport. En aquests casos, el 50% restant del import del total de la factura podrà realitzar-se en efectiu a l’entrega.
  • COMANDES BÀSIC: Aquelles comandes que no superin els 60€. S’abonarà la totalitat de la factura en la recollida.

En cas de transport:

  • TRANSPORT PREMIUM:Consultar més avall, a l’apartat de transport. Es podrà realitzar el pagament de la totalitat en efectiu a l’entrega.
  • SERVEI A DOMICILI: Consultar més avall, en l’apartat de transport. Es podrà efectuar el pagament de la totalitat de la comanda a l’entrega.

*Consulta el nostre servei a domicili.

Servei de transport

El servei de transport s’ha de sol·licitar en el moment de realitzar la comanda. Disposem de dos serveis:

 1. SERVEI A DOMICILI: Aquest tipus de transport el realitzem a partir de 20€ de compra per càtering bàsic (esdeveniments petits), pastissos senzills per a caps de setmana o el dia a dia. És un servei a domicili per evitar cues als nostres clients i oferir la màxima comoditat rebent els seus dolços a casa. Per a destinacions properes el servei és gratuït a partir de 20€ de compra, i hi ha un petit cost per aquelles poblacions més allunyades.

GRATUÏT: Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Argentona, Cabrils

Plus de 10€: Vilassar de Dalt, Premià Dalt, Premià de Mar

Plus de 15€: Mataró, Granollers, La Roca del Vallès, Santa Agnés de Malanyanes, Òrrius, Dosrius.

Plus de 20€ : Masnou, Alella, Teià, Sant Andreu de Llavaneres.

*Altres poblacions, consultar.

**Només realitzem aquest servei els dimarts i divendres de 10h a 14h i de 18h a 20h.

***Podem tenir en compte preferències d’horari però NO ens comprometem amb l’hora d’arribada de les comandes, la nostra franja de repartiment és l’indicada anteriorment. Per altres dies i/o horaris, s’haurà de contractar el TRANSPORT PREMIUM o recollir la comanda a les nostres instal·lacions, acordant prèviament la data i hora de recollida.

 1. Transport PREMIUM: transport que realitzem exclusivament per un sol client el dia i hora acordats prèviament. Aquest tipus de transport és per: càtering de grans volums, taules dolces, pastissos de noces, …També per pastissos alts amb molta decoració que són extremadament delicats i requereixen d’un transport acurat i exclusiu. En cas de compres superiors a 60€.

8€: Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Argentona, Cabrils

10€: Vilassar de Dalt, Premià Dalt, Premià de Mar

20€ : Mataró, Granollers, La Roca del Vallès, Santa Angés de Malanyanes, Sant Andreu de Llavaneres, Òrrius, Dosrius.

30€ : Masnou, Alella, Teià

40€: Barcelona ciutat

*Altres poblacions, consultar