Postres diferents i delicioses

cupcake

Postres d’Artesania de Sweet Sweden és una gran part de la nostra empresa que es dedica a la realització de rebosteria per a restaurants i/o hotels. Disposem d’una gran varietat de postres amb una forta influència de la gastronomia nòrdica. La nostra producció es realitza de forma artesanal emprant productes de primera qualitat evitant la utilització de conservants i additius.

I és que…està estudiat que el més important en qualsevol presentació del teu producte és l’inici i el final. L’últim record del teu client serà el primer i l’últim que va menjar en el teu local, per molt que sorprenguis amb un bon àpat, no pots deixar que se’n vagi amb un mal sabor de boca. Nosaltres  ajudem a la teva empresa a posicionar-se en una bona posició en aquesta impressió final, oferint exactament el que busquem tots en unes bones postres: rapidesa de servei, qualitat, presentació i un deliciós  sabor.

Innovació i Novetat. Volem aportar als nostres clients productes innovadors primant la qualitat i el sabor. El nostre obrador està contínuament investigant per a oferir productes diferents, mantenint la influència nòrdica i seguint les últimes tendències socials. Arran de la importància creixent de la nostra salut alimentària, hemo posat en marxa l’elaboració de rebosteria més saludables, incorporant verdures i productes més beneficiosos per a la nostre salut.

El nostre principal objectiu és oferir el millor servei als nostres clients, facilitant la seva feina i aportant la màxima seguretat. Cóm ho aconseguim? a través del nostre propi pla de sanitat que seguim amb rigorós control. A més a més, estem inscrits en el Registre Sanitari d’Indústries i productes Alimentaris de Catalunya (RSIPAC) i el Registre General Sanitari d’Empreses Alimentàries i Aliments (RGSEAA)

Cóm funciona?

El nostre funcionament és molt senzill, actuem com a petits rebosters (eliminant els costos de contractació) oferint un tracte proper amb els nostres clients. Busquem un feedback amb les empreses per tal de poder implementar qualsevol suggerència o proposta que pugui sorgir, oferint productes a mesura i millorant el servei.

També elaborem pastissos exclusius i originals, per a qualsevol tipus de celebració, d’aquesta manera si un client requereix aquest servei per a un dia especial, la vostra empresa ho pugui concedir sense perdre temps en la recerca de pastisseries, transport, etc.

Una vegada t’hagis decidit en dipositar la teva confiança en nosaltres, disposem de mètodes molt efectius i originals per a presentar les nostres postres als teus clients, per tal de facilitar la seva feina de venda i aconseguir un èxit assegurat.

Així que accepta una invitació a un “tastet” dels nostres productes dolços? d’aquesta manera et podràs convèncer de la qualitat dels nostres productes. Només has de contactar amb nosaltres perquè puguem concertar un dia per visitar l’empresa, ensenyar el nostre catàleg i realitzar aquest esperat “tast dolç”.