Començem els nostres moments dolços

Comencem amb il·lusió aquest nou apartat de la web on anirem actualitzant sempre que puguem amb aquelles  notícies sobre l’empresa que puguin ser interessant pels nostres clients o els esdeveniments que anem participant.

El blog serà un espai on us podreu anar informant de totes aquelles coses importants que ens poden passar el dia a dia i que volem explicar-vos-les d’una forma més propera i amigable deixant de banda les formalitats de l’apartat notícies.

I és que…

volem que ens coneixeu per tal de preservar la familiaritat que ens caracteritza com empresa familiar i petita. El nostre obrador treballem de forma artesanal cada un dels nostres productes, oferint detalls de la gastronomia sueca que aporten una novetat en els sabors dels nostres plats i postres. Volem traslladar tots els sentiments i emocions que ens transmet el nostre estimat país del nord, Suècia, i poder compartir amb vosaltres allò que hi ha d’especial en aquest fred però acollidor país.

Al ser un obrador artesà i petitó, ens dirigim només al territori Català i més concretament al Maresme, Barcelona i voltants. La web es troba en dos idiomes, Català i Castellà, d’aquesta manera podem oferir una fàcil consulta per a tothom. Per aquelles persones que acaben d’arribar al país i encara no dominen l’idioma també atenem en Anglès i per descomptat Suec (pels nostres compatriotes).

Dit això, ara sí, queda inaugurat el nostre blog i esperem que entre fogons i forns  puguem trobar petits moments per compartir amb vosaltres algunes receptes dolçes i algun esdeveniment de rebosteria o càtering que anem fent.

Seguidament trobareu unes fotografies divertides de la nostra secció de fotos casera per la pàgina web, com podreu veure no ens podíem estar quietes ni un moment. Però finalment ho vàrem aconseguir!

foto4    foto3   foto2

Post a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *