080 Fashion Week Barcelona 2016

Aquests últims dies Barcelona s’ha omplert de glamur una vegada més acollint la setmana de la moda. Des de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) les diferents signatures que han participat en aquesta 18ª edició ens han posat al dia de les noves tendències i l’actualitat del sector de la moda més avantguardista d’Espanya.

I què pinta en tot això el nostre obrador artesanal? Doncs que vam tenir l’honor de ser convidades a oferir una selecció de les nostres postres a la festa privada que organitza cada any la dissenyadora Guillermina Baeza. Aquest any es va celebrar en la Fundació Miró, que estava al costat del INEFC. Va ser en la seva terrassa tan bonica on es veuen totes les vistes de Barcelona de fons.

Així que pels volts del migdia ja estàvem en la Fundació Miró llestes per muntar les taules abans que arribessin els convidats de veure les desfilades del matí.

Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) en Barcelona (esquerra) i Terrassa de la Fundació Miró a la dreta

I aquí teniu la nostra preciosa taula dolça, que estava just al costat de Olis Bargalló, que tenien unes torrades amb xocolata, oli i sal...que mmmmm. Realment va ser meravellós perquè entre tots els que estàvem allà amb el nostre producte ens anàvem donant a provar les nostres delícies, i entre les torrades, les meravelloses ostres d’Amelie i els rellotges de Marea, vam estar en la glòria. Realment ens van cuidar molt bé entre el càtering i les persones responsables d’organitzar la festa, és un plaure treballar amb gent així.

La taula estava decorada amb detalls relacionats amb la confecció de roba, els maniquins per poder realitzar els dissenys, els didals, botons per tota la taula, agulles, fils, la planxa per deixar impecables les peces acabades, etc. En quant a dolços, vam posar tres tipus de pastissets: el nostre famós pastís de pastanaga amb tocs nòrdics; el nostre bescuit de xocolata amb la nostra crema de xocolata amb coco ratllat per damunt; i el nostre nou pastís de carabassó amb nabius. Sí!, el que has llegit!, un pastís de verdura jajajaj està riquíssim, us ho asseguro.

Posteriorment vam oferir una font plena de pastes sueques de xocolata i gerd, sense oblidar les nostres tòfones sueques amb els nostres colors corporatius :p.

Finalment teníem mini cupcakes de galeta maria, xocolata i lemon curd amb merenga flamejada. I pels més llaminers… uns núvols! Com sempre, tot va volar, però portàvem la nostra gran amiga, la nevera, per poder anar emplenant tot.

El nostre pastís de carabassó

Festa privada Guillermina Baeza 080 Fashionweek Barcelona

En finalitzar la festa, ja arribava l’hora de més desfilades i així és com la terrassa s’anava buidant a poc a poc fins que va arribar l’hora de recollir tot i anar corrent a veure si podíem arribar a alguna desfilada. Ens van dir que estava al costat així que varem decidir anar caminant, i ja ens veus a nosaltres amb les nostres sabatetes caminant una mica ràpid amb la gran calor que feia en plena tarda, per arribar corrent a la propera desfilada que ja ens estaven guardant lloc. Sobretot va ser divertit pensar en la volta que teníem després amb aquestes pujades i baixades que hi ha i amb els peus ja patint pel viatge anterior. Així que amb aquesta desfilada acabem la nostra meravellosa aventura en el 080 Barcelona Fashion Week.

Post a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *