SWEET SWEDEN

cupcake

Sweet Sweden és una empresa dedicada a oferir un concepte diferent de rebosteria sense conservants ni additius. Elaborem plats i postres exclusius de qualitat per a clients exigents que no es conformen amb productes industrials i que desitgen menjar artesà i saludable elaborat amb les millors matèries primeres.

Per tot això, disposem d’un obrador situat a Cabrera de Mar, un petit poble de la província de Barcelona. Un espai acollidor on gaudim elaborant i fusionant productes de la gastronomia sueca i espanyola.

El client tindrà la possibilitat d’aventurar-se en una nova cultura amb les seves tradicions, la seva forma de fer i els seus sabors, a través de la selecció de rebosteria salada i dolça que ofereix Sweet Sweden.

Volem oferir l’oportunitat de gaudir de l’activitat social més popular a Suècia: el “Fika”, és a dir, “Prendre un café i un pastís”. Una paraula utilitzada de forma amorosa pels suecs per a designar el moment per posar-se al dia amb els companys del treball, amics, familiars i tots aquells éssers estimats, endolcint així el dia. D’aquesta manera comptem amb un servei de càtering per a aquells que desitgin compartir i passar-s’ho bé amb els  nostres dolços i salats envoltat d’amics, familiars o clients, des de casa seva o des de l’oficina.

Així que convidem a qualsevol persona o empresa que desitgi contractar els nostres serveis de càtering que contacti amb nosaltres per visitar-nos en el nostre càlid  i acollidor obrador, amb la finalitat de poder degustar els nostres productes i ser testimoni del rigor i amor amb el qual elaborem cada un dels nostres dolços.

0
Num. Registre Sanitari

ELS NOSTRES PUNTS FORTS

Con nosotras encontraras una serie de ventajas
cupcake

1. Personal amable

Per a la nostra empresa és molt important l’atenció al client. La nostra meta és transmetre l’alegria i l’amor que ens produeix la nostra feina contagiant del nostre esperit als nostres clients, passant estones fantàstiques i dolces.

2. Personalització

En la nostra pàgina podràs trobar molts productes que puguin ser del teu gust, però també oferim la possibilitat de personalització tant de pastissos, comandes especials de galetes, regals diferents i originals com l’organizació de càterings diferents i exclusius. Truca’ns i explica’ns el que necessites, nosaltres t’ajudarem a fer realitat les teves idees i il·lusions.

3. Professionalitat i seguretat

El nostre desig és que tot el que vulgui pugui degustar els nostres productes que amb tanta cura realitzem de forma artesanal des del nostre obrador. Però sobretot el més important és la salut dels nostres clients, per això comptem amb mesures sanitàries que vénen regides des del nostre Pla de Sanitat. A més a més, estem inscrits en el Registre sanitari d’indústries i productes alimentaris de Catalunya (RSIPAC) en fabricació de productes de pastisseria, confiteria, bolleria i rebosteria (num. 20.10397/CAT).

4. Alegrar-te el dia

Exactament això, només desitgem alegrar-te el dia amb els nostres dolços, treure’t feina i donar-te temps. Volem estar en els moments importants i ajudar-te en tot el que puguem sempre amb un somriure i un bon pastís.