Vols oferir alguna cosa diferent en les teves reunions o esdeveniments?

 

“Estalvia temps i diners amb les nostres propostes de càtering i aporta un toc exclusiu i diferent a les teves reunions”. 

 

Sweet Sweden ofereix un servei de càtering a Barcelona, Maresme adaptat a cada necessitat amb opció de personalització.

 

Des del nostre obrador volem aportar als nostres clients la possibilitat de poder gaudir dels nostres productes exclusius des de casa seva, l’oficina o en qualsevol altre ambient festiu, educatiu o empresarial. Pots recollir-ho en el nostre obrador o consultar el nostre servei de menjar a domicili.

La nostra finalitat és poder oferir un buffet nòrdic i alternatiu, amb sabors innovadors, elaborats amb matèries de primera qualitat i sobretot ajustant-nos al pressupost  i idees dels nostres clients. A part del nostre buffet temàtic, també oferim productes típics de la gastronomia mediterrània.
 

“Pots trobar des de propostes nòrdiques i internacionals fins a productes típics de la nostra gastronomia mediterrànea.”

 

Així que, si vols des d’un càtering per reunions de feina fins a càtering per esdeveniments familiars o empresarials, pots aportar un toc distintiu i exòtic a l’ocasió provant el nostre assortit de delicatessen tant dolces com salades.

 

Dóna’t un caprici a tu i als teus convidats i gaudeix de productes de proximitat totalment exquisits i naturals. Amb l’originalitat i frescor dels nostres aperitius nòrdics fins als sabors i aromes  irresistibles del menjar artesà.

 

I si ets una empresa, aprofita el teu temps de treball i demana’ns un càtering a domicili perquè puguis gaudir des de l’oficina d’un bon àpat sense perdre temps ni recursos. T’assegurem que rendiràs més amb l’estómac ple de delicioses i irresistibles bocins de Sweet Sweden.

 

Per acabar de convence’t, dóna-li un cop d’ull els nostres càtering-packs. Són les nostres propostes D’esmorzars o Coffe-break, Brunch (dinar) i Fika (el nostre berenar Suec). En alguna d’elles trobaràs l’opció de poder escollir un pastís i personalitzar-lo amb una imatge, logotip, missatge, etc.

Càteringpacks

cupcake

Breakfast

Descobreix el nostre pac de dolços i salats per un esmorzar increïble.

Brunch

Recupera energies amb un assortit original i deliciosos de la nostra rebosteria casolana

Fika

NOU i exclusiu pac de Sweet Sweden, delícies sueques ideals per gaudir amb els teus convidats.

Per a més informació

cupcake

I si et queda algun dubte més, pots omplir les teves dades en el següent formulari perquè puguem contactar amb tu en la major brevetat possible.