Sweet Sweden a la Bridal Week Barcelona

Comencem els esdeveniments d’aquesta temporada trepitjant fort amb l’esperada Bridal Week de Barcelona. Amb aquesta fotografia amb el meravellós lema “Let the dream Begin” (deixa que els teus somnis comencin) donem entrada al nostre post sobre la petita taula dolça que vam oferir per a la revista Vip Style Magazine, en el hall d’espera per a les desfilades de vestit de núvies.

Sweet Sweden a la Bridal Week 2016 -Hall

Arribem d’hora per poder descarregar tots els dolços i productes de decoració, que portàvem per al muntatge de la taula dolça. Realment era un caos, ja que la zona de càrrega i descàrrega estava plena a causa de la preparació i muntatge de l’espai que anava destinat per a les signatures de núvies per a la fira que seguia a les desfilades. Amb els nervis i tot aconseguim poder fer-nos un buit i descarregar amb ajuda de les nostres benvolgudíssimes amigues de Vip Style, la nevera amb tots els productes i la decoració que portàvem. Realment és divertit tot el caos que hi ha davant els preparatius d’un esdeveniment, i sobretot la satisfacció quan ja està tot finalitzat i ha queda’t perfecte.

Finalment arribem al hall, o sala d’espera on es troben els convidats a les desfilades abans que comencin aquestes. Pels qui no heu anat mai, en aquesta sala, que estava molt ben decorada, es troben diversos stands de revistes de núvies o de luxe, algunes signatures d’empreses vinculades a les noces i una sala de Vips, on esperen les personalitats més conegudes que van a les desfilades i on es troba una zona de càtering. Nosaltres ens trobàvem just al costat de la zona Vip!

A la part esquerra es troba la zona vip de la qual estàvem parlant.

Aquí està la nostra taula dolça per a noces. Estava composta per la nostra preciosa taula exterior francesa vintage en conjunt amb unes caixes antigues de fruita pintades a mà amb tons blancs realçant l’estil vintage– clàssic que volíem donar-li, juntament amb un fanal blanc, flors, espelmes, perles, tul i sobretot els nostres dolços. En quant a dolços, vam posar uns macarons roses amb crema de maduixes que van ser tot un èxit, ens van dir que fins i tot eren millors que els de la famosa pastisseria Ladurée de França, gairebé em poso a plorar de l’emoció. A més també vam posar uns cupcakes de maduixa amb cor de ganache de maduixa a l’interior, que també van encantar, ja que a part del sabor estaven embolicats amb un preciós paper de papallones. Uns cakepops de xocolata blanca amb bescuit de cacau a l’interior, mini lemon pies (tartaletes de llimona americanes) amb lemon curd (crema de llimona i coronats amb merenga flamejada, molt refrescants. Per acabar vam posar unes tòfones sueques, que són les boletes de colors que estan farcides de civada amb xocolata i un toc de conyac i cafè. I finalment, vam posar alguns núvols o marshmallows per als més llaminers, això per als nens és genial.

En estar prop de l’apartat Vip vam tenir la gran sort que vingués a visitar-nos la Lucrecia, una persona encantadora que era dels pocs personatges coneguts que estaven justament aquest dia en les desfilades.

La taula encara que no ho sembli, s’anava buidant per moments, en les sortides de cada desfilada, semblava que hagués vingut un eixam d’abelles, ja que desapareixia tot en un segon. Per sort portàvem una nevera portàtil per poder anar emplenant la taula quan passava això jajajaj.

En arribar la tarda, després de sortir a menjar una mica de sushi, la nostra recompensa per un dur matí, vam poder entrar a la desfilada de la signatura Marco & María a la zona de premsa, va estar genial, ja que ens vam poder asseure en seients amb vista privilegiada. Aquí teniu el tancament final de la desfilada amb la modelo Joana Sanz, la núvia del futbolista Dani Alves.

I així, vam passsar una bonica tarda al costat d’un gran equip de professionals de la revista Vip Style Magazine, fins que totes les existències es van esgotar. Va ser tot un èxit i sort que varem portar postres per a una gran multitud perquè si no ens haguéssim anat ja al matí jajajaj. I així amb la nevera buida i molt contentes però esgotades del dia vam marxar amb un bon sabor de boca d’aquest gran esdeveniment anual de Barcelona.

 

Post a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *